PLÖGGG

 

sitter hemma hos älskling nicklas nu och pluggar, har inlämning imorgon och det är det sista! så jävla gött. Men måste iallafall skynda mig har skrivit fyra kapitel av 10 ( skriver boken om högstadiet ) Där har ni också förklaringen till varför jag inte uppdaterat!


=(

Tyvärr kommer jag inte kunna uppdatera i helgen, eftersom jag inte har någon tillgång till dator, bara ibland och då känner jag att jag orkar uppdatera i helgen. Men som sagt så är jag i landvetter och kommer hem på söndag.
PUSS

FREDAG

 

Har precis klippt särnicklas, och snart ska han gå och spela match. Efter det ska vi till hans pappa och vara där hela helgen och bara ha det mys och jag hoppas det blir fint väder imorgon så man kan steka i solen i deras trädgård! Men vi åker ikväll så ja. Idag i skolan började jag halv elva och hade två lektioner och det va helt okej dag. Vi hörs senare


FRUKOST


TORSDAG

Dålig uppdatering idag, know! Men har inte suttit mig framför datorn fören nu och tänker bara göra ett snabbinlägg. Idag direkt efter skolan åkte jag till frölunda och skulle komma balklänning och jag hittade en faktisgt. SKÖNT! Men nu e det bara skor och typ en kavaj eller något till och det är egentligen inte det viktigaste enligt mig, finns massor av snyggt av sånt. Imorgon åker jag till Landvetter och är där hela helgen. Men så klart kommer jag att försöka uppdatera där. Men nu ska jag läsa lite i min VG-bok som jag ska redovisa om på måndag. Vi hörs!!!

SYSTEMKAMERA?

Är skit sugen på att köpa mig en systemkamera, men dom är sjukt dyra egentligen och kommer aldrig ha råd. Jag är ingen sparsam männsika precis. Men någongång ska jag inskaffa mig en... hehe! Eller så fjeskar jag till mig en på något vis.



ONSDAG

Idag i skolan hade vi det rätt lungt, De första lektionerna gjorde vi ingenting. Man bara väntade för att veta vad man fick i betyg i No, Matte & teknik och själv blev jag godkänd i alla tre ämnerna och är nöjd med det. Efter det hade vi musik där vi var i Gatt. Ett hippieställe typ, eller ah som vi i klassen säger för dom som äger det är hippiesar och det stinker R*V där inne. Men det är iallafall typ en scen och sånt där inne och där ska vi ha våran föreställning näst nästa vecka efter det hade vi bamba och gjorde inget typ mer än att chilla med kompisar. Sen hade vi träslöjd där vi återigen gjorde ingenting? Är färdig med allt och betygen sätts nästa vecka så hade ingenting att göra så vid halv två gick jag och åkte till stan och mötte upp nicklas så skulle vi kolla på en bal klänning till mig, men hittade inget så åkte hem och har pluggat lite. Och ska snart plugga igen för jag har redo-visning imorgon. Sista läxan sen inga mer läxor i nian! SÅ JÄVLA GÖTT

FEL PÅ BLOGG.SE ?

Har lagt upp två inlägg med bara bilder från krokholmen och stockholm, men dom verkar inte vilja komma upp på min blogg? Kanske något fel på blogg.se ..... skumt!

KROKHOLMEN













sexy ass!




ESTOCOLMO






plattan yey!











I LOVE 9B-M


inne i rikstan





Izza spillde glass på sin kamera och jag är porrig och slickar upp det ..


precis kommit fram.



där har vi precis sett kungen i en blå-sport bil ( vi är coola )






HEJ! =)

Hej igen, nu lovar jag att uppdatera oftare. Det har bara varit jobbigt för det har varit så fint väder och att jag har ju varit borta. På krokholmen och i stockholm en dag. Måste säga att jag vill tillabaka till krokholmen. Va ju där med klassen i två nätter och det va verkligen skit mysigt. Det kändes som om klassen kom varandra mycket närmare och så ( bilder får ni se om en liten stund ) Just nu sitter jag och sms:ar lite och bara lyssnar på musik och tar det lungt. Har varit jätte seg idag och legat och sovit sen jag kom hem från skolan.


UPPDATERAR SENARE.

JAG SKRIVER SENARE, DET ÄR FINT VÄDER SÅ SKA NJUTA AV DET OCH SOLA PÅ BALKONGEN. HAR GJORT DET HELA MORGONEN OCH MITT HUMÖR ÄR PÅ TOOPPPPPP!!!!!

BAD, BAD, BAD!

Tyvärr så blir det bara detta inlägg på två dagar? Ska alldeles strax faktisgt gå och lägga mig ( hur ska det gå? ) och imorgon åker ju jag till Estocolmo!!!! Är så jävla pepp. Jag åker ju med världens bästa klass. Imorgon kommer jag ju hem sent så jag tror itne jag orkar uppdatera då. Men på onsdag uppdaterar jag ju såklart. Ska upp vid halv fem imorgon så ska alldeles strax sova. Och vet ni??? Inlägget om att jag hade klippt mig va ju bara en bluff, visst jag kanske hade velat för det är fint och så men jag hade aldrig vågat.



Sist jag va i stockholm i somras, på thank gud it's friday! Bästa resturangen, önska dom hade en i Göteborg!

MÅNDAG.

Godmorgon idag är det måndag, dagen som jag är i skolan! Väntar på att tiden ska gå lite fortare så jag kan gå ut till bussen och de ska jag alldeles strax men först tänkte jag bjuda på ett inlägg!



Så här ser jag ut idag, helt vanlig orkar inte fixa mig så speciellt mycket idag som jag trodde jag skulle göra igår? Annars brukar jag bara ha det stressigt till bussen men idag hinner jag till och med göra ett inlägg!
Men jag uppdaterar nog så fort jag har kommit hem från skolan. Slutar sent ska ha Nationella i spanska idag, hörförståelse. Jag har blodet men hatar språket [ förklarar i ett annat inlägg ]. Hur fan går det ihop haha? jaja, vi hörs sen

KLIPPT MIG

Fick årets ryck nu och klippte av mig mitt långa hår innan jag hoppade in i duschen? Fan va dum i huvet jag är, jag som va över lycklig för att mitt hår bara växte och blev längre och längre. Sen nu sitter jag med kort hår? Men va tycks, passar jag eller inte? Så har precis plattat det så jag slipper göra det på morgonen och gud va ovant och fort det går! =(



SITTER PÅ MAMMAS MINIPC

Sitter just nu på mammas minipc och pluggar, ska skriva rent hela mitt so-arbete på datorn och jag har inget microsoft office på min data =( Men som tur är min mamma underbar och låter mig låna hennes data. Efter jag pluggat ska jag in i duschen med ansiktsmask. ( ska börja göra de varje söndag och en dag till ) Men jag känner att uppdateringen är mycket bättre och jag ska låta det förbli såhära. Visa dagar kanske jag inte uppdaterar lika mycket. Men vi hörs senare!



känner att det blivit mycket google bilder idag, två styckna? men ändå haha ..


V.20 = TOPPENBRA!

Nästa vecka kommer nog den veckan som min klass har längtat mest till. Vi är nämligen bara i skolan en dag, och det är imorgon. Sen på tisdag ska klassen nämligen till stockholm tillsammans med en annan nia i skolan. Onsdag där efter är vi lediga. Sen på torsdag åker vi på klassresa, till Krokholmen som är en ö som man hyr. Vi är jätte taggade för det och har delat in oss i grupper om vilka som ska göra mat och köpa vad os.v. Ska faktisgt bli jätte kul! Hoppas bara det är fint väder så man kan få ta sitt första dopp och sola en massa. Men det ska faktisgt bli mysigt att vara med klassen ett par dagar och sova över och sånt. Vi är ju som sagt en jätte bra klass och kommer sakna klassen sen när vi slutar! =(



google bild på krokholmen.

NAMNSDAG IGÅR - SOFIA

Igår hade jag namnsdag och det hade jag helt glömt av =( När jag har namnsdag så brukar jag utnyttja det med lite saker, ni vet så som man gör när man fyller år? hehe. Men igår gjorde jag inget speciellt, åkte till Rebecca vid halv tio för min mamma va där så satt vi där och hade SKITsnack. Jaaa .... vi snackade om skit haha. Sen hade jag och hennes mamma värsta catfighten men jag förlora tyvärr, IT'S BAD!
Har precis iallafall vaknat och ska ut och göra lite frukost och bara ta det lungt, idag måste jag nämligen plugga lite som jag egentligen skulle gjort i onsdags med det blev inte alls av? Så ja, vi hörs senare ;)


SHOPPING

 


SEGDAG - LÖRDAG

Idag är det en sån typisk sitta inne dag. Så nu sitter jag på min lillebrorsdata och spelar RollerCoaster Tycoon 3. Och ska absolut inte göra något speciellt idag. Därför kanske det inte blir så mycket uppdatering för jag har inget speciellt att skriva om? Men ska försöka uppdatera. 

 


.....

bjuder på en cambild.


BLOMMLEGGINGS



Dom hära leggingens kommer från HM. Mamma hade beställt hem dom till mig och fick hem dom igår, riktigt söta om jag får säga det själv! Sött till en vit tunika eller liknade. Du kan klicka hem dom från HM's hemsida HÄR

BYTT DESIGN!

Äntligen bytt tillbaka designgen, dock bytte jag bara ut bilden fort. Enkelt och smidigt. Men nu tycker jag iallafall bloggen ser lite snyggare ut. Trivdes inte alls med den svarta jag hade. Har dock inte gjort ett piss sen jag vaknade, bara legat i sängen och kollat lite på datorn. Men nu ska jag nog ta mig en dusch, städa mitt rum och fixa mig lite. Det är ju fredag och jag kan ju inte bara sitta hemma?

 

sitter iallafall och lyssnar just nu på Natteravn - Rasmus seebach, blir nog en skön sommarlåt tror jag!


GODMORGON.

Har precis typ vaknat, blir ingen barnvakt idag för jag orkar inte och känner mig lite hängig och trött. Men ska snart försöka göra en ny design till mig. Saknar den rosa jag hade innan? Funderar på att byta tillbaka till den fasst bara sätta in en annan bild? Annars hade jag bara kunnat byta eftersom jag hade sparat koderna och sånt på datan, men eftersom jag smarthead gjorde så den gick sönder så finns ingenting kvar! Dags att bara sätta igång och göra en ny kanske? Har ändå inget bättre för mig idag typ.


CAMBILD PÅ MIG

 

blev visst inte så mycket uppdatering efter stan, exuse me! Men nu ska iallafall jag alldeles strax sova. Ska vara barnvakt imorgon bitti med joakim. I stan hittade jag en bikiniöverdel, och såklart. När jag väl hittar en bikni jag vill ha så finns inte underdelen i min storlek! =(
Så här såg jag iallafall ut idag. Godnatt på er sov gott!


SKA IN TILL STAN.

Har precis vaknat, ska börja fixa mig nu för jag ska in till stan med min Joakim! Vi ska kolla lite i stan. Det va sjukt länge sen jag shoppade något. Innan va jag ju typ shopping beroende. Så ja, här får ni bild på mig som nyvaken och osminkad. Men ändå lika söt för det. hehe



Och nu har jag bestämmt mig, jag ska fane mig börja blogga igen! Så vi hörs efter stan, pussspuss

ANGÅENDE DÅLIG UPPDATERING!

Ja, just nu orkar jag inte blogga. Det har varit mycket prov och det har hänt andra saker så jag har bara inte haft orken. Därför tänker jag inte uppdatera på ett tag. Det är inget som händer längre om dagarna, utan jag sitter bara och plugga för det mesta. Så jag sätter nog igång med bloggen igen när jag har tid och orken för det.
BYE SÅ LÄNGE


SÖNDAG

Hej på er, kom precis hem för en liten stund sen. Har varit ute och njutit av solen och snart ska jag äta middag. Igår va det en lyckad och rolig kväll med mycket dans med härligt folk. Vann andra pris på poängpromenaden och jag dansade så mycket att jag hade skit ont i ryggen och när jag gick och la mig kunde jag knappt prata för jag hade tjoat och sjöngt så mycket. Bilder får ni en annan dag för jag har inte orken att lägga upp något nu. Idag ska jag fortsätta dagen på att kolla på tv, på söndagar är det alltid bra program på tv och det gillar vi. Om 20 minuter börjar dubbelavsnitt av ghost whisperer och efter det kommer wipeout och sen ballar av stål! Så jag vet inte om det blir så mycket uppdatering idag, men ska försöka :)

LÖRDAG!

Har precis kommit ur duschen, sitter och lyssnar på lite musik och taggar till ikväll. Ska ju på lokalfest och vid tre tiden ska jag till min syster så ska vi fixa oss tillsammans. Så jag tror inte att det blir så mycket mer uppdatering idag. Eftersom jag måste bestämma vad jag ska ha på mig och sånt nu, och sen blir det stressigt med tid. Men jag kanske uppdaterar när jag kommer hem? eller imorghon bitti.
VI HÖRS!