KVÄLLS UPPDATE

 

sitter just nu och stress lägger in musik på ipoden, vi ska nämligen iväg till stranden imorgon tidigt imorgon bitti och jag har ju ipodhögtalare så nu har jag lagt in ganska ny musik till ipoden och det är gött! Sitter fortfarande och laddar ner lite låtar till den som fanns redan innan på den. Ja jag har ju berättat om problemet innan men ni andra som inte vet så krashade eller något men iallafall min dator gick sönder i typ april och då försvann ju all musik och bilder och alltihop, och om jag skulle sätta in min ipod nu i datan och jag inte hade något musik så skulle jag allt försvinna eftersom dom låtarna inte skulle finnas i mitt musikbiblotek på itunes. Efter jag har laddat ner klart alla låtar så ska jag faktsigt gå in och tvätta av mig sminket och borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Så vi hörs imorgon, jag får se om jag hinner uppdatera innan men det ska jag försöka :]


BUBBLEROOM + GODIS

 

mår inte så jätte bra just nu, så min kväll kommer spenderas med detta och så kanske nicklas sover här idag. Men om jag inte uppdaterar mer idag så är det för jag har gått och lagt mig!


nice price

 

cykelbyxer från bikbok - 99 :-

 

Lite högreshorts och ett nagel lack från H&M 199:- & 39.50 :-

 

 

Bikiniöverdel H&M 49:- har redan överdelen hemma.


19.47

Det blev att åka till allum så fort jag kom hem från um. Jag vet inte riktigt egentligen varför jag åkte dit, hade ingenting bättre för mig och nicklas behövde vax och då åkte vi dit. Sen efter det har jag bara legat och latat mig i soffan. så sköööönt! Imorgon om det blir bättre väder vill jag åka till stranden, det har ju varit molning men ändå varmt och kvavt i luften idag.


MOT UM

Godmorgon, tänkte bara göra ett snabbinlägg nu jätte fort så uppdaterar jag mer istället när jag kommer hem. Jag ska nämligen snart åka till ungdomsmotagningen. Måste hämta ut ett nytt recept till mina p-piller. Ska vara där vid två så jaa vi får se när jag kommer hem och vad jag hittar på efteråt. Men jag uppdaterar iallafall senare, ska ju visa er vad jag shoppade igår!




.

Jacka från Gina, Klänning/tunika från Lindex Solglasögon från ( ingenaning)
Väskan är mammas gamla och armbanden är från lite olika ställen


22.36

SPANINEN ÄR VIDARE, YESS!! Klocken blev rätt mycket nu ... men jag tänkte iallafall berätta vad jag gjorde idag eftersom jag inte uppdaterat så mycket. Åkte ju till allum iallafall med min syster och nicklas. Fick shoppat lite och det visar jag er imorgon. Sen kom Tobbe dit med. Sen har jag varit hemma hos nicklas en stund och varit ute i det fina vädret ( jag som såg på smhi att det skulle vara molning hela dagen ) men nu regnar det iallafall och just nu sitter jag med balkongdörren öppen och bara lyssnar på regnet. Jag och Nicklas ( han är här, som vanligt ) tänkte sätta på en film och somna till den eller något.

Om det inte blir ett inlägg innan jag går och lägger mig så är detta det sista inlägget för idag!

SPANIEN - PORTUGAL

Sitter och kollar på spanien - portugal, och jag hejjar ju såklart på spanien. haha måste vara tvärtemot vad nicklas är, han hejar ju på portugal pga han tycker att spanien har för mycket luft. Hahah, men uppdaterar efter matchen är slut! PUSS

TISDAG

Jag har precis vaknat och Nicklas sov här inatt. Jag ska börja fixa mig lite lungt och sen ska Tobbe ringa vid tolv så kanske han följer med till allum. Igår glömde jag ju skriva godnatt men jag vi gick iallafall och la oss efter criminal minds och sen låg vi och kolla lite på dexters labriatiorium ass bra!! jag älskar Barn-program, kan sitta en hel dag och bara kolla på disney channel och nikelodeon eller cartoon netwoork. Men ska fixa mig nu och äta frukost, så kanske jag hinner slänga in en Dagens outfit.




UPPDATE

till inlägget nedanför! :D


JAG HAR GLÖMT ATT BERÄTTA

jag kom in på frisör linjen på burgården mitt första val .... dock vet jag inte så mycket mer om det eftersom jag kollade på indranet och inte lappen man fick hem i brevlådan. Men det får jag infomera er mer om när jag åker hem till mamma igen ( är skriven där så får min post dit ) men jag är så jävla glad över att jag kom in!!



så detta blir min nya skola eftersommaren!

21.50

Är hos pappa nu och det lev ingen Allum idag. Vi tar det imorgon istället för imorgon ska det ändå vara molning hela dagen. Så idag va gjorde jag egentligen? Jo just det, när pappa kom och hämtade mig så lämnade jag mina saker hemma och sen så gick jag och Nicklas ut och skulle köpa glass i affären. På torget mötte vi Timmy och jari och vi satt och tjöta lite och sen mötte jag min faster för att jag skulle få mina pengar. Sen åkte vi med nicklas mamma till banken för dom skulle fixa lite grejer och sen va de så lång vänte tid där så klockan blev plötsligt halv sju och vi orkade inte åka till allum då. Sen gick vi till pizzerian och åt och mötte lilltobbe så åkte vi till gunnilse och köpte bullar och nu har jag kollat på Lotta. Man måste ju bara se om ens lillebror syns i TV som han typ gör varje gång. HAHAHAH! Men nu ska vi sätta på en film och bara ta de lungt. känner att jag är ganska seg idag.



perfekt shopping väder imorgon - YES!

SIBEL FEAT. LAZEE - THE FALL



så jävla go låt!

12.49

jag ger upp från solningen. Vet inte riktigt men orkar inte ligga där ute idag, solen går i moln ena stunden och sen är den framme en liten stund och sen går den i moln igen. Ska hoppa in i duschen nu och Nicklas ska hem. Sen ska jag städa och bara ta det lungt innan pappa kommer. Vid fyra tiden ska jag till hjällbo och möta min faster för jag ska få pengar av henne. Efter det åker jag & Nicklas till allum och Tobbe skulle nog också dit. Ska försöka åka till stranden i veckan också, beror helt och hållet på vädret. Det är sååå mycket skönare att ligga där och steka! Men ska in i duschen nu så vi hörs! :]


VÄNTAR PÅ SOLEN

Sitter nu med datorn och väntar på solen? Vart fan är den, jag som vill sola! Har ätit frukost precis också det blev toast. Men när solen kommer fram ska jag ut och sola lite med Nicklas efter det måste jag städa och sen kommer pappa och hämtar mig någon gång när jag är färdig. Senare blir de ju shopping igen! haha  men funderar på att sätta på TV och se om de finns något roligt att kolla på. JÄVLA MOLN!


NATTI NATTI

 

Nicklas är här och vi ska alldeles strax kolla på film på voddler! Han ligger just nu och klagar på att jag ska stänga av datorn och sätta på en film nu. Men känner att jag bara måste göra ett Blogginlägg. Imorgon ska vi sola lite på balkongen och senare ska vi åka till allum för han ska shoppa lite. Sen imorgon åker jag ju till pappa med. Men jag säger godnatt nu! :]


detta fick jag med mig hem från varberg

Armand & navelsmycke från Ur&penn. Linnet kommer från Gina. Detta shoppade jag när jag va nere i varberg. På Morgonen åkte vi ner till stan och tittade lite och det va jätte mysigt att gå runt där på "torget" som det kallades. Dom sålde även en massa midsommarkransar för typ en 100-lapp och när jag&melina bestämmde oss för att köpa en så va alla blommor slut eller så va det att dom inte hade självaste kransen kvar eller något liknade. Så Melinas mamma gjorde slarvkransen till oss när vi kom hem sen.

 


MIN MIDSOMMAR

Min midsommar spenderades ju i varberg. Kom dit i torsdags och kom hem idag ( söndag ) Vi hade det jätte trevligt och jag va ju där med nicklas pappa och hans lillasyster mf.l vi va cirka 16 pers. Vi åt jätte godmat hela helgen och vi va till och med nära att bli tagna av polisen allihoppa. Det har hänt massa skoj och min helg har varit underbar. Dock har jag inte tagit några kort men om ja blir taggad på facebook eller något så lägger jag upp de. Där vi va med va de jätte fint och de va skönt att komma iväg lite.

 

jag på midsommarkvällen, blommorna i kransen hade visnat lite då. hahah


SITTER UTE OCH SOLAR

japp, rubriken lyder. Sitter ute på balkongen hemma och solar. JAA JAG ÄR HEMMA. och jag har haft en skit mysigt helg i varberg. Berättar mer sen!



gammal bild ...

HÖRS PÅ SÖNDAG

Sitter och laddar ner lite musik till mobilen. Har inte lyssnar på musik i mobilen på evigheter eftersom jag alltid haft min iposd tutch. Men min data gick ju sönder för några månader sen och fick formatera om hela datorn så då försvann ju all musik och Ipod e så jobbiga för man måste ha itunes och blablabla så nu om jag ska sätta in min ipod så försvinner all musik som jag haft på den innan. Så någon kväll måste jag sitta och ladda ner all musik som är på min ipod och sen lägga till ny musik. Men eftersom jag haft min ipod lyssnar jag ju inte på mobilen. Och en helg utan musik klarar jag mig inte utan så måste ha lite musik!



men vi åker om en stund! Jag kanske inte har berättat men jag ska ju till varberg med nicklas och hans pappa med deras husbild och hans lillasyster ska med följa med och hon har med sig lite kompisar med. Men de ska bli mysigt att fira midsommar där för här i göteborg blir det nog inget roligare. Alla andra som jag umgås med tror jag ska till tjörn eller vara i eriksbo och där är det inte så mycket roligare. Men jag hoppas på en rolig helg och ser verkligen framemot det! =)  Men ni andra får ju ha en jätte bra midsommarhelg så uppdaterar jag så fort jag kommer hem.

18.18

Har precis packat och ska hoppa in i duschen nu. Vi åker nog om en stund så jag måste skynda mig. Men nedanför ser ni vad jag har shoppat och mina pengar är nästan helt slut men som tur är får jag nya imorgon. yey. Men jag hinner nog lägga in ett inlägg sen innan jag åker. Men om inte ... så får mina läsare ha en jätte bra midsommar och ha den bäst så länge medans jag är borta!


NY INKÖPT

sött linne från Lindex 149:- rea. Egentligen ett nattline men who care's

Volang topp från Hm 149:-

ass snygg jacka från Gina 199:- rea. Dock ser man inte hur den ser ut så tydligt på bilden.

enkla sandaler från skopunkten för att jag inte har några och inte vill gå runt med mina converse hela sommaren 199:-

 


ONSDAG

jag och nicklas är så smarta att vi kollar bussarna nu när man ska åka och hinner inte med den som gick för två minuter sen? och nästa går om en timma. Smartheads.se. Näe men iallafall så kommer vi bara fram lite senare istället ... jag kanske hinner lägga in en dagens outfit jag vet inte än, tänkte börja städa mitt rum lite så att jag inte har så mycket att göra sen. Jag ska ju packa också. Men jag uppdaterar nog iallafall ett litet inlägg senare. KÖSS!

GILLA LÄGET!

ååh va jag gillar detta. Statistiken bara ökar och ökar mer och mer för varje dag. Det är la bara för jag har börjat blogga så mycket nu och det är bra. Dock åker jag ju bort på torsdag morgon och inte kommer kunna uppdatera. Men iallafall så kollade jag och nicklas på film på voddler och det tog ett tag för oss att hitta hur man gjorde så den svenska texten kom fram. Men nu är vi för trötta och inte ens orkade kolla klart på filmen så nu ska vi nana. Har ställt klockan på tio så jag hinner allt imorgon.



Idag har den ju sjunkit eftersom klockan bara är halv två och ingen är typ vaken så här dags och kollar på min blogg då. men iallafall godnatt alla lovers!

GODNATT!

Godnatt, nu ska vi gå och lägga oss. Vi har suttit i min brors rum nu med datorerna hela kvällen. Imorgon ska vi upp tidigt för vi har fullt upp hela dagen imorgon. Så fort vi vaknar ska vi åka till allum för jag ska shoppa, senare hem fort och packa och städa sen åka till landvetter på kvällen. Sen på torsdag morgon åker vi iväg till varberg och kommer hem på söndag. Vi ska iallafall kolla på film nu, har vodler och ska se hur det funkar för jag har aldrig testat det förut. Men uppdaterar så fort jag kan imorgon!


CONVERSE.COM


på converse.com kan man designa sina egna converse. Jag designade ett par som jag jätte gärna skulle vilja beställa. Alla har ju converse i dom alla olika färgerna men tänk att ha ett par som ingen annan typ har. Värsta skönt ändå och lite udda. Funderar på att beställa hem!

NY DESIGN!

Rubriken lyder!

HEMMA FRÅN STAN

Är hemma från stan nu och fick inte med mig något hem! Tunikan jag skulle köpa va för lång och näe jag va inte alls på shopping humör .. Nu ska jag bara ta det lungt, och ikväll kommer nicklas till mig så ska han sova här och sen imorgon åker vi till allum och då hoppas jag att jag e på shopping humör.

TODAY I WEAR THIS

 

fattar inte varför bilderna som jag tog med självutlösaren blev suddiga? Men så fort jag tog kort vanligt så funkade det. Men iallafall. Här är en suddig bild på vad jag har på mig idag och ska nu åka in till stan.

 

Baseball jacka: GT
Linne:  bikbok förra året
Shorts: bikbok förra året


TISDAG

Har precis ätit lite frukost och snackat med joakim lite, vi ska in till stan efter han slutat jobbet och kolla lite. Hitta en söt tunika på missäy som jag tänkte köpa med mig hem. Men vi får se om jag ens kommer hem med något. Reo:rna har ju börjat lite nu med så kanske hittar något fint där ifrån med.




två söta bilder på mig och jocke från i fredags då vi röjde loss med webben, näe men vi tog massa foton och här bjuder jag på två styckna. Han slutar jobbet vid tre så jag kommer att nog hinna att lägga in en dagens outfit!

WEBB MED FILIP

sitter och chattar och webbar med filip som är i montenegro nu! Saknar honom jätte mycket, vi brukar alltid sitta på kvällarna och dampa med varandra på msn och cama! och nu är det första gången vi gör det på typ två veckor sen. Känns lite ovanligt. Han ska vara borta i nio veckor. Han är som en bästa kompis för mig och så fort han kommer hem ska jag träffa honom! Vi har samma humor och är nästan likadana. han är som en kompis ska vara!



LÖVE!


BILDER FRÅN HARD ROCK MED KLASSEN

 


HEMMA HOS MAMMA

Är hemma hos mamma nu och hon steker pankakor till mig. cute! näe men vet inte vad som händer idag. Ska ta mig en dusch, städa lite här hemma med och bara ta det lungt. Klockan åtta kommer Lotta på Liseberg och min lillebror kommer att synas. Förra året såg man han nästan varjegång.



min lillebror & lotta förra året. SÖÖTA

VECKA 25


MÅNDAG

Måndag igen, och idag ska jag ju åka till mamma. Bor ju varannan vecka hos pappa och mamma så idag ska jag till mamma och kommer tillbaka till pappa nästa måndag. Tänkte bara ta det lungt idag, mamma slutar typ vid fem tiden och då kommer hon och hämtar mig. Tänkte städa mitt rum ( har inte gjort det på skit länge, euw? ) och sen kolla sista avsnitter på bella&tyra show.



bild på mig från i lördags innan jag gick, orkar dock inte ta en ny bild idag på mig helt nyvaken!

MIN VECKA.

I måndags gjorde jag ingenting, åkte till pappa och bara tog de lungt. Tisdag tattuerade jag mig ju sen åkte jag till olofstorp en stund och va med jocke och hanna. Onsdag åkte jag till landvetter och handlade massa gott i ica som jordgubbar, körsbär, chips & dip och bara mös med melina, jakob & nicklas. Torsdag gick jag på bio med nicklas, melina & jakob. Vi såg komisarie späck, ovärd att se på bio tycker jag! Fredag åkte jag hem tidigt och mötte jocke så åkte vi hem till hans bror och fixa lite i hans stuga som jocke ska bo i nu i en vecka och sen åkte vi hem till mig och fixa oss. Senare drog vi till utby och skulle möta klassen men de va inte så roligt så vi drog hem till en tjej som heter lovisa och senare drog ett gäng till smörvattnet och grillade sen sov jag hos jocke. mysigt! Lördag: Skulle på 18-års fest hos Sunna så åkte hem vid halv tre och fixade mig och bara tog det lungt, gick till min syster och sen vid halv åtta åkte vi hem till henne i stan. Hon bjöd på tacos och alla bara typ chillkröka. efter vid typ tolvtiden drog jag med jasse hem och vi bara snackade lite och sen gick man hem och sov. Söndag nicklas kom till mig på natten med mac donalds mat till mig, gulligt! sen sov han är och på morgonen skulle tobbe göra ett jobb åt nicklas pappa så jag följde med till halmstad för att lämna en bil. Så har åkt bil hela dagen och efter det har jag bara varit hemma.


jag och jocke i fredags, färdig fixade och ska precis åka!

folk hos sunna i lördags.



TATTUERAT MIG!



dock är den inte klar, ska ha två stjärnor till men det gjorde så sjukt jävla ont att jag inte ville göra dom samma dag. Detta va i tisdags och förlåt för min dåliga uppdatering men jag lovar att bättra mig nu! Mitt internet har även varit jobbigt och konstig denna veckan hos pappa, det har laggat hela tiden. Men imorgon åker ja till mamma och då lovar jag bättre uppdatering!

NATT UPPDATE!

Förlåt för jag inte uppdaterat något, men har inte orkat helt enkelt har varit seg hela dagen och inte gjort ett piss! Men ska bättra mig lovar ...

GODMORGON

Har precis vaknat och ska alldeles strax börja städa mitt rum och fixa mig lite. Är sjukt förskyld har skit ont i halsen, hostar och är täppt i näsan. jobbigt! Idag åker jag till pappa så ska alldeles strax börja fixa mig. och förlåt för min uppdatering men som sagt har varit lite sjuk och inte orkar att blogga då eftersom inegnting har hänt? men är iallafall på bättringsväg.

BALEN 2010


min klänning gick sönder så fick dansa i bara en kavaj ... oppss!

 

här va lite bilder från balen, de va verkligen sjukt kul med mycket dans och kvällen gick fort, helt plötsligt va det bara slut. Men jag kan säga att jag hade sjukt ont i fötterna dagen efter och kroppen. alla va helt galna!



värsta dagen i mitt liv!

Ja, idag slutade jag nian och det kan jag beskriva som hemskt! Dom flesta i klassen bara grät ( inklusive mig ) och man kunde inte sluta. Vi har gått med varandra i 4 år och våran klass har verkligen varit tight och helt underbar! Kommer kännas konstigt att komma till en helt ny klass och nästan aldrig få träffa alla dom andra som man har träffat nästan varje dag. Men jag är jätte nöjd med tiden vi har haft tillsammans och jag älskar er alla!





Lite få bilder, men iallafall så har jag sjukt ont i halsen idag. Och inatt/igårnatt(vad säger man?) så sov jocke hos mig, och vi hade det mycket flumm! Och sorry för min uppdatering men jag lovar er fortfarande bilder från balen och så! Men vi hörs eftersom jag inte orkar uppdatera så mycket idag för jag mår dåligt.

MOT HARD ROCK

Har inte kunnat uppdatera idag för har varit så jävla seg efter gårdagen, men ni får bilder och sånt senare för nu måste jag skynda mig in till stan. Ska möta upp klassen på valand och sen ska vi till hard rock café och äta!



En bild igår innan jag gick.

BAL

Håller på och fgixar mig till balen och har hållt på sen elva imorse. Strax klar men har haft en lång paus nu och ätit och sitter vid datorn och bara tar det lungt. Ikväll sen ska jag inte sova hemma så ni får bilder imorgon! PUSS




sitter i min rosa mjukisdress och bara tar det lungt!

NEW NAILS

Idag har jag ju gjort nya naglar och även haft föreställning. Fick även klasskläderna idag men dom får ni se en annan dag. Har inte så mycket att skriva för inte så mycket har hänt. Men imorgon ska de taggas till bal!


fulaste bilden ever, osminkad och ful. Men iallafall naglarna är lite genomskinliga med glitter awsome till balen imorgon. men vi hörs!

MÅSTE KÖPAS


asdfghjkh

En gång i tiden sa du att jag var viktigast i ditt liv. Men jag insåg snabbt att det bara var en lögn. Jag har aldrig betytt ett jävla skit för dig utan du ville bara se mig ledsen&sårad.

FILIP SCEPANOVIC

 

en utav dom bästa på jorden, heheheh


ORKAR INTE BLOGGA MER IDAG

Mår inte så bra just nu, hänt lite saker här hemma och det är jobbigt mellan mig och nicklas. Kul att allting kommer på en och samma gång jätte bra. vi hörs

VECKANS PLANER


VAR DU OCKSÅ MED OCH TÄVLA?

 

Jag är med och tävlar, va du också med och tävla genom att klicka HÄR ..


NYKLIPPTA SHORTS


 

Klippte precis av ett par jeans till shorts, jag använder inte så mycket jeans så jag klippte par ett par jusa. Älskar jenas shorts på sommaren och speciellt när dom är ljusfärgade. Det är enklare att klippa av ett par jeans istället för att köpa ett par, fasst då får de ju vara ett par jeans som är försmå eller man inte tycker om. Mina jeans som jag klippte av tyckte jag inte om för att dom var pösiga vid knäna typ bara? ass fult när man hade på sig dom.


NU STICKER VI OCH BADAR!

VI HÖRS SENARE!


HUNDVAKT

 

inte den bästa bilden kanske men fick inte bättre för han ville inte sitta still. Men iallafall så är jag hundvakt den hära helgen därför jag inte uppdaterade så mycket igår. Det är min systers hund och han är en jack russel och chihuahua. Han är jätte lugn och jätte mysig. Igår va vi ute hela dagen och därför jag inte kunnat uppdatera. Idag tänkte jag kanske åka iväg och sola någonstans, orkar inte bara ligga hemma på min balkong. Men vi hörs puss


GODNATT

Orkar inte lägga upp bilder på det jag shoppade idag, först skulle jag bara åka iväg ifrån allum med ett par skor till balen. Men när vi skulle åka va det 50% på allting i hela bikbok. Där ifrån fick jag med mig lite plagg som jag visar er imorgon. Nu ska jag och baby gå och lägga oss, börjar nio imorgon och det är gött! Men vi hörs imorgon dårå. I helgen händer även en liten rolig sak som ni får reda på imorgon :D

MOT ALLUM





Har precis fixat färdigt mig här hemma hos pappa och tagit lite flumm kort med älsklingen. Mamma kommer till affären vid tre så då ska jag vara där. Så jag måste dra nu. Vi hörs senare! :)

UTE OCH SOLAT

'

 

jätte snygga bilder jag vet, men ska strax börja städa mitt rum lite har inte städat det på år känns det som. Sen lite senare ska man till mammas jobb och efter det åker vi till Allum. Jag har faktisgt solat varje dag efter skolan denna veckan och jag har byggt på min bränna sen krokholmen. Och på lördag ska det typ bli 30 grader ... då ska jag fan åka någon stans istället för att ligga på min balkong.

TORSDAG

Shit vad dåligt jag uppdaterar! Men jag orkar verkligen inte skriva något när det är så fint väder ute? Men iallafall igår så slutade jag tio i tolv, soft. Åkte hem och solade lite på balkongen, frågade min syster vad hon gjorde och jag gick till henne en stund sen va ja ute tills klockan blev elva eller något? Ajamän. Nu idag är jag hemma från skolan för jag har sjuuukt ont i magen, jävla mens! Idag ska jag till Allum med mamma för att hitta ett par skor till balen. Ska bli mysigt att åka iväg för det va sjukt länge sen ja va och shoppa? haha jaja, men ska ta mig en dusch nu sen ut i solen en stund innan jag åker till mammas jobb. Jag uppdaterar senare!

MOT KERIM!

Det är skit fint väder ute, och efter skolan så åkte jag hem och så kom älskling nicklas till mig och vi bara softade på balkongen och solade och lyssnade på musik. Nu strax ska jag hem till Kerim och umgås med lite kompisar. Så vi hörs senare!


jag och nicklas förra veckan någongång, glad man kan se ut. HAHHAH