ÄNTLIGEN HEMMA

Är hemma nu, sitter lite på msn som jag inte har gjort på 100 år känns det som. Resten av dagen ska jag bara ta det lungt, ska läsa ut den fjärde twillight boken och skriva en reccesion på den som ska vara inlämnad imorgon. Ah, jag ska bara göra lite smått och gott idag alltså.
Nu får ni även se det jag köpte i lördags!



en tunika/linne från gina 199:-



kavaj, snyggt till våren. Bikbok 199:-



och vita converse! LOVLEY


SÖNDAG

Kom nyss tillbaka till Landvetter, jag följde med älsklingens pappa och hämtade smörgåstårter för idag så ska vi fira Melina. Hon fyller år imorgon. Imorse solade jag och älsklingen och jag tog en 26 minutare och blev ganska så brun!
Nu ska jag börja fixa mig och inte sitta här för gästerna kommer hit om en timma, lite senare så åker jag hem till pappa igen
BYE!


ÄR I LANDVETTER

Sitter just nu och tittar på melodifestivalen, inget som intresserar mig direkt men jag kollar för jag inte ens vet varför. Men iallafall så åkte jag till landvetter efter allum. Fick köpt mer än jag trott, köpte en kavaj och en tunika/linne som jag visar upp bild på imorgon + mina converse såklart, LOVE IT! Kände bara att göra ett snabbinlägg för att min blogg ska bli så tråkig men det är den la ändå? Men en blogg utan uppdatering är ingen kul.
Imorgon innan jag drar hem ska jag sola en gång med, skulle egentligen solat idag efter allum men hade så ont i ryggen av min väska så jag orkade inte. Men nu ska jag vara social med pojkvänen så uppdaterar jag mer imorgon!
PUSS


Godmorgon människor!

Godmorgon alla där ute, vaknade runt halv tio idag och tycker det är lagom. Gillar inte att sova bort hela dagen. Mina planer för idag vet ni bl.a, jag ska ju till allum och efteråt kanske åker jag till landvetter och sover där inatt har inte riktigt bestämmt mig än. Men ska fixa mig nu och äta frukost och sånt, vet inte om jag lägger upp ett inlägg innan eller efter allum. Men vi får se! ;)



bjuder på en gammal bild på mig för att inlägget inte ska se så tråkigt ut! :)


FRIDAY!

Idag hade jag bara två lektioner och första va matte prov sen hade jag ganska lång rast där jag bara luffa i grottan med girlsen ( grottan är typ skolans uppehållsrum, fattigt som fan men det funkar ) sen engelska och sen åkte jag till landvetter fort och skulle hämta saker hos älsklingen sen kom ppi och hämta oss så  åkte vi till mig och jag var på piss humör så jag började bråka med papi i bilen om att jag ville att han skulle köpa converse till mig. Men det vill han inte så jag blev skit irriterad men vet ni vad? Senare när jag kom hem sa han att jag kunde städa badrummet och skura golvet i min lillebrorsrum ( han bor inte här så ofta som jag ) köket och vardagsrummet. Och jag skulle få 1000 spänn för det, men jag gjorde det lite slarvigt så jag får 700 kronor till att åka till allum imorgon och kunna köpa mina converse, så då vet ni mina planer inför imorgon ;)

sen imorgon vet jag inte riktigt vad som händer men det får vi se! 
men idag har jag även vart hos Tobbe och bara tagit det lungt och det ska min dag fortsätta med!
BYE!



-

idag har jag bara pluggat till mitt matteprov som jag fortfarande är lite osäker på så jag ska inte slösa dom sista timmarna här innan jag går och lägger mig! därför jag inte har bloggat och jag känner inte för att göra det idag heller pg.a jag känner mig sjuk. Inte helt säkert ens att jag går till skolan imorgon beror på hur jag känner när jag vaknar och om jag går ska jag bara gå till matte-provet


FUNNY DAY



haha, tänk att på bilden till vänster så såg jag ut för ungefär ett år sen, och jag skämms som bara den! Hur fan kunde jag gå runt så helt seriöst?! Jag gick runt med gummiband på benen, bara ballerina hela vintern och min väst. ( gick itne runt med på många gummiband men kanske sex styckna på varje ben, detta va PJ-dagen )
Men som tur är så har jag och min chokladpudding Annie (smeknamn) ändrat på oss som bara den och det kanske syns? Vi var inte "fjortisar" på sättet utan mer på utseendet. Men vi är inte normala när vi är med varandra, därför har vi haft en rolig dag idag förutom att i slutet av skoldagen ramlade Anna i en stentrappa och gjorde illa knät. Men idag så ska jag träffa min syster och bara göra ingenting tror jag, får se vad som händer! BYE


FÖRELÄSNING, KAN MAN KALLA DET SÅ?

Jag kom precis hem från tjejgruppen, och jag har ju berättat om det innan att vi tjejer där jag bor samlas varje tisdag och gör något roligt. Och idag kom det en "förredetta pundare" och berättade om sitt liv. Så jag har suttit och lyssnat på henne i 2&1/2 timma, och jag kan säga att det var jätte intressant. Det va så intressant att veta vad hon hade varit med om och man kan inte nästan beskriva känslan hur det var att sitta och lyssna på henne när hon berättade nästan hela hennes liv för oss tjejer. Hon var beroende av alkohol i ungålder ( yngre än mig) och sedan gick det vidare till droger. Men en sak som var lite komiskt var att innan så var hon riktigt "emot" det. Hon hade varit med i ett "förbund" om droger, rökning & alkohol så hon visste vad allt innehöll för konsekvenser os.v om hon skulle börja. Hon ville också att vi skulle skriva ett brev till henne, om hur våra känslor blev när hon berättade allt och vad vi tänkte.
Gud, asså jag vet inte riktigt vad jag ska skriva till henne eftersom det kom upp så många känslor, och det var så hemskt emellanåt och man tänkte så jävla mycket.

Men ska hoppa in i duschen och sen sova. Är svin trött!


ZUMBA



Idag slutade jag vid halv tolv pg.a alla andra klaser ska på en kurs idag om att skolan ska få datorer till alla elever men inte vi 9:or eftersom vi slutar. När jag kom hem dansade jag Zumba.
Skit kul verkligen, min mamma dansar det på gymmet så jag testade idag på datan, bara sökte på lite klipp och ställde mig och härma och det är inte alls svårt utan det är bara kul!


LOOK OF TODAY



Tights med skindetaljer ( syns ej ) - vet inte vad affären heter?
Rosa tjocktröja - peak performance - stadium
Tunika - gina tricot
Klocka - ur&penn
Armband - ur&penn & ullis


SÅ LÄNGE VI BÅDA ANDAS

Ja så heter boken jag läser just nu, och jag blir helt besatt av boken när jag börjar läsa den kan jag nästan inte sluta. Och författaren har till och med skrivit på baksidan Varning: vansinnigt beroendeframkallande! Och jag har läst boken i stort sett av hela dagen ( har inte haft något annat för mig att göra ändå )
Och vet ni vad jag ska göra nu? haha lägga mig i sängen och läsa eller först ska jag städa mitt rum så jag inte får panik imorgon på morgonen ( kan få det ibland när de är stökigt )


SPELA KORT NÄSTA

Jag sitter och kollar på melodifestivalen nu och jag tycker inga speciella låtar har varit bra, och jag läste i tidningen igår och de skrev att man inte nästan kan kalla de melodifestivalen längre utan typ kändisfestivalen och de kan jag hålla med om. Melodifestivalen var alltid förr schlager nu är det typ ingen schlager alls utan typ popblandat plus att det är "kändisar" som är med, folk som redan är lite kända och har hållt på med musik innan. Jag tycker de är mycke roligare att höra folk som man inte har hört innan och blir kända genom melodifestivalen istället för att kändisar som redan är kända ska bli " mer kända "
Tycker bara melodifestivalen blir tråkigare och tråkigare för varje år, jag kom ihåg när jag var liten och alla de låtar som va. Lixom nu är inte ens låtarna på vårat egna språk som dom ALLTID typ va när ja var liten. Nu sjunger alla på engelska och det är la antagligen för att de tror att låten "låter" bättre på engelska.
Tyvärr så tycker bara jag melodifestivalen är tråkig!

Efter sista låten ska jag gå och spela kort med älsklingen eller något, han ska sova hos mig inatt!


NU RÄCKER DET MED SNÖ

det har snöat i hela två dagar här i göteborg och nu räcker det! Folk säger att när det inte är snö så klagar man över det och när det är snö så klagar man för att det är snö, men enligt mig är det för över julen/nyår där tycker jag att det ska vara snö. Men nu när det snart är mars tycker jag att våren borde komma fram och att snön ska hålla på smälta.Idag vaknade jag runt halv elva, och nu sitter jag och älsklingen bara vid datorn. Min mami & lillebror ska på melodifestivalen idag, lillebror ska på genrepet och mamma ska gå i kväll. Så jag och älsklingen ska göra lite tacos och bara mysa och kolla på melodifestivalen och lilla kyckligen som kommer på femman kvar över sex, har inte sett den än! hoho


HOME AGAIN

Äntligen hemma, mamma hämtade oss i allum och sedan åkte vi till Angered, där jag skulle kolla på ett par taights med skin på sidorna. Och jag köpte dom för bara 99 kronor, sjukt billigt!
Jag köpte också en Jeans shorta och jag kan säga att jag blir nästan alldeles galen att gå runt i alla affärerna nu när dom har fått in sina vårkläder och alla kläder och blivit så "ljusa" och varför jag blir galen är
1. Jag kan inte köpa dom för jag har inga pengar och kommer aldrig ha tillräckligt med pengar för att köpa allt jag sett. 2. De går typ inte att använda nu för all denna snö!

Annropå snö så gick jag med i ett evenemang där det stog att den första mars skulle alla ut och hälla varmt vatten på snön för att den ska försvinna. Tyckte det var roligt men fattade inte vad dom som gjorde evenemanget tänkte med, häller man varmt vatten på all snö och det är kallt ute blir de ju till is till slut? eller har jag fel?



Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa veckorevyn, helt klart bästa tidningen!
PUSS!


MOT ALLUM



två snabba outfit bilder från webkameran

Linne; Bikbok
Kofta; Gina
Armband ; ullared och ur&penn
Klocka: ur&penn
Skinnjacka; åhlens
Haldsuk; gina
Väska: gina


SHOPPING TRIPP

hej! vaknade för ungefär en timma sen och ska snart börja fixa mig. Älsklingen och jag ska till allum och kolla lite och vi ska även ta med mig min lillebror. Tänkte att jag kunde hitta lite snygga kläder till honom eller något som han kan köpa eller något annat kul eftersom han har över 4000 kronor och jag har inte ens två hundra nästan. HAHA men något ska jag iaf lyckas köpa.
Vi ska nog åka så fort jag har fixat mig för det står ju i tidningarna att det kommer in en snöstorm idag?
så vi drar in så fort som möljligt innan den isåfall börjar.
Men nu ska jag fixa mig PUSS!


jag och min lillebror förrförra julafton
haha, han är inte så liten som man kan tro! ;)

Fettisdagen

har äntligen kommit hem från landvetter och är just nu hemma hos älsklingen, melina och anton följde med hit och ska sova här inatt. Ni som inte fattar så är melina nicklas lillasyster. Vi har bakat egna semlor idag eftersom det är fettisdagen, men mådde illa efter typ tredje tuggan eftersom det är så mycke grädde i. Men nu myser vi med godis och ska spela kort eller något nu.



dock hade vi inget florsocker så dom blev inte så vackra, dålig bild också för den är tagen med min mobil kamera

160210

Hej! förlåt för att jag inte bloggade någonting igår men var så sjukt seg, gick runt med en t-shirt och trosor i stort sett hela dagen och gjorde allt från inget, Mot kvällen gick jag och älsklingen till Ica för att hyra film, vi hyrde linje 1 2 3 kapad och fighting bara för snygga channing tatum är med, vi köpte gottgott och en varsin semla MUMS!

hoho, men iaf i Lördags så var jag med Felicia, Jesper, Anton, Melina & såklart min älskling.
Vi sjungde singstar,  tog lite kort och sedan gick vi in i huset bredvid där Melinas mormor bor och skulle sova där.
Jag och älsklingen var trötta så vi gick och la oss efter en stund men resten lekte korragömma ( stavning )


här är vi, jag, älsklingen, Anton , Melina, Jesper och felicia

ALLA <3 DAG

har inte kunnat blogga och jag kommer inte kunna göra det på en stund heller, det är ju alla hjärtans dag idag som alla vet och jag har haft fullt upp nästan hela dagen, så ja gör ett snabb inlägg nu!
Idag har jag gjort massor, men det tar jag i ett annat inlägg. Nu ska jag och älsklingen hjälpas åt och göra mat!
så jag hoppas jag hinner göra ett inlägg sen. KRAM!

OM NATIONELLA

Ja det har jag, angående nationella proven som alla nior har på vårterminen. Och varför man har nationella proven är dels för egentligen våran egna skull för att skolverket ska se så vi har lärt oss det vi ska kunna och att lärarna då te.x har lärt oss rätt. Men att ge provet ett speciellt datum och att det får ett helt eget namn än bara " matte prov " tycker jag är helt fel! Provet gör de flesta utav alla nior sjukt stressade och nervösa och man är typ bara helt depp för att nationella påverkar ens betyg, Jag tycker bara lärana hellre ska säga " idag ska vi ha ett oförberett prov " eller " På torsdag nästa vecka ska vi ha ett oförberätt prov "
Jag går hela tiden runt och oroar mig för Nationella proven för att det säkert kommer påverka mitt betyg för jag är så jävla depp över det och att jag säkert kommer få kort-slutning i hjärnan när det gäller te.x matte , no & engelska, svenskan har jag ju redan gjort men mina resultat blev nog inte så bra pg.a man får även en viss tid för att göra provet på .. en del i min klass och även jag han inte ens klart med hela svenska provet pg.a för att man är så jävla stressad ... jag fattar inte varför utbildningen i sverige hela tiden blir svårare och svårare, vad är det för mening, förr gick inte ens barn ut hela skolan utan fick jobb på direkten. Idag kan man inte ens typ bli städerska utan en utblidning, Jag förstår att det är en del av låg konjukturen (stavning?) Men nationella proven bara stressar upp barnen och som sagt det påverkar ju betygen, slutbetygen! Sista terminen i nian har man dom jävla proven det är då det egentligen gäller att ha så bra betyg som möjligt eftersom det hänger på ens betyg med framtiden om vilken gymnasium man ska gå på sen. Jag tycker bara nationella proven är en onödig grej och jag blir till och med stressad när jag skriver om det hära så nu slutar jag, jag har sagt mitt!


130210

För en stund sen var vi och solade, Melina Anton & älsklingen. Jag solade i 17 minuter och tyckte det var en bra början. Det är lixom första gången jag solade. Jag och älsklingen har precis duschat och nu ska vi se på Fame, vi började kolla på den igår men var för trött för att kolla så vi gick och la oss så ska vi kolla klart på den nu




Imorgon tar nog jag och älsklingen förbi solariumet en gång till, Och imorgon blir det även bio!
jag uppdaterar säkert senare för nu vill älsklingen att jag ska komma och sätta mig i soffan med honom
KRAM!

SING STAR

Är som sagt i landvetter nu och kan inte uppdatera från min dator därför blir det ingen bild i detta inlägg.
Men jag Melina, Anton hennes pojkvän och Nicklas har kört sing star tävling. Killarna mot tjejerna och gissa vilka som vann? hehe, vi tjejer ofc och vi har skrattat och sjöngt så mycket att jag har lite ont i halsen nu.

Jag tror jag inte lägger in mer inlägg just nu för jag ska snart kolla på the vampire diaries, kollade ju bara på ett avsnitt igår så jag ska snart kolla på det andra .. och sen har vi hyrt två filmer så det kanske blir att kolla på dom.
Men får se om jag lägger in ett inlägg senare eller inte, men vi får se jag lovar inget ;)

120210

Har inte varit i skolan idag för jag har sovit så jävla konstigt, kunde inte riktigt somna utan typ sov tio minuter vaknade sov tio minuter och vaknade. Sen vaknade jag vid tre tiden inatt och var jätte pigg, vaknade vid femtiden och var jätte pigg, helt cp! Så jag stannade hemma idag från skolan och ska börja städa mitt rum så det är städat när jag kommer hem igen .. det känns bara så mycket lättare och så sen kanske jag ska städa i köket med och damsuga hela lägenheten för att kanske sen få en slant utav pappa, jag är som sagt pank, hehe

Nu har älsklingen också slutat så han är på väg till mig så kör min pappa upp ( elr blir det upp? )  oss till Landvetter där jag kommer vara hela helgen men såklart så kommer jag kunna uppdatera där.
KRAM!


varför ska man ens skriva rubriker?!




Har precis duschat och ska smörja in mig med min gurkbodylotion, den luktar skit gott har även den på deo, ingen idé att slösa hudkräm för flera hundra när man kan ha en som är lika bra för billigare. Snart ska jag också göra lite flätor i håret och sova med dom för att få upp lite volym och få vågor i håret, men oftast plattar jag ut dom på morgonen om dom inte lyckas bli så bra.

Mamma vet om att jag typ "älskar" twillight och hon vet att jag har läser/läst böckerna så hon ringde för att påminna om den nya vampyr serien som börjar gå på sexan idag, the vampire diaries. Och den verkade bra, bara att det är lite likt twillight att dom blir kära, någon vill komma och förstöra och jaaa. Men såg bara det första avsnittet, det är ju dubbelavsnitt men det går ju på TV6 play så jag tänker kolla på det imorgon.
 


110210

Varför jag inte kunde uppdatera igår var för att pappa okuperade internet hela dagen typ med sitt pokerspelande och jag fick låna internet snabbt när jag bara skulle söka på en sak till mitt arbete. Men idag har papi varit snäll och låtit mig ha internet hela dagen men har inte suttit mig fören typ nu.

idag hade vi nationella, uppsats. Det var faktisgt enklare än vad jag trodde, jag var skit nervös i början men sen när vi fick reda på vad vi skulle göra så var jag inte lika nervös längre
Läsförståelsen som vi hade i tisdags var också ganska enkel men jag gjorde lite slarvfel och han inte göra klart hela för vi hade bara en timma och 20 minuter på oss.

Idag kom älsklingen hem till mig och vi kollade på sommaren med Göran och myste med lite pizza.
sen åkte han tillbaka hem till landvetter ( han bor där varannan vecka hos sin pappa ) och imorgon åker jag dit och är där tills på tisdag och kommer så klart kunna uppdatera!



Igår efterskolan bytte jag direkt om till min rosa mjukisdress och bara pluggade, är så jävla glad över att det bara är en dag kvar i skolan och att Teknikarbetet är överstökat, sen är det lov och mjukisdressar är så jävla sköna ..
jag ska köpa en ny när jag har mycke pengar nästa gång, har andra saker jag måste köpa innan


STRESSIG VECKA

ja rubriken säger allt, fick reda på idag att om man inte lämnar in teknikarbetet denna veckan kan man inte få mer än G och detta är det sista arbetet vi gör i tekniken så jag har jobbat med det ända sen jag kom hem .. har inte ens gjort klart punkt A och det är ända till punkt F, snacka om stressigt .. men som sagt får skylla mig själv lite eftersom jag inte har jobbat så mycke med det på lektionerna och att jag har inte microsoft office på min data så kan inte öppna visa saker när jag söker på internet, men nu skriver jag så det ryker!

alldeles strax ska jag till tjejgruppen, och vi ska glasmåla tänkte göra en alla hjärtans dags present till nicklas eftersom jag inte har några pengar för att kunna köpa någon avancerad present så han får en present gjort utav mig, gulligt va? :)

men nu får jag skriva vidare, och jag vet inte riktigt när jag uppdaterar igen, elr jo jag gör det ikväll måste ju berätta hur nattionella va som vi hade idag!

080210

kom precis hem till pappa och har beställt pizza som jag och älsklingen ska dela på så den kommer nog om 20 minuter. Dagens planer är vid 6-tiden ska vi till fritidsgården en snabbis och sen vidare hem till nicklas och plugga lite, har ju som sagt skit mycket denna veckan så jag ska plugga lite teknikarbete och gå igenom lite papper till imorgon då jag har nationella prov, jag är skit nervös inför NP! :$ 
gud, lite senare tror jag att jag kommer lägga in " malinzofia har en åsikt " angående nationella prov och vad jag tycker om nationella prov, men nu ska jag inte sitta här och vara osocial


SO, NP & TEKNIKARBETE.

resten av dagen ska jag bara plugga så kommer inte hinna skriva något mer.
nästa vecka är det två nationellaprov i svenska, so-prov imorgon om islam och ett teknikarbete som ska vara inlämnat redan på torsdag och jag har inte ens skrivit färigt punkt A ... men sen är det ju en vecka lov också så det blir ett plus! Imorgon åker jag till pappa efter skolan så kommer inte kunna uppdatera fören lite senare på kvällen, men jag kanske hinner slänga in ett till inlägg ikväll.
HUGS!



THE START

äntligen fixade jag min design helt själv så nu kan jag äntligen börja blogga.

Tänkte berätta lite om mig själv först
:
jag är femton år och bor i göteborg, har en pojkvän och vi har varit tillsammans i snart två år. Mina föräldrar är skilda och jag har en jobbig lillebror som precis fyllt 14. Jag går i nian och ska snart börja gymnasiet.
jag kommer skriva min vardag och även lite tankar och åsikter.
ja, vill ni veta mer så får jag la ha en frågestund lite senare i bloggen
HUGS!