MIN VALBORG!

Sitter bara här i soffan och kollar på en b-version av high school musical på disney channel, de är typ spanjorer som gjort sin egna version och sen är den dubbad och de ser ju helt mysko ut. Men väntar iallafall på nicklas, vi ska bara ta det lungt. Göra dipp med chips, kolla film, äta godis och mysa. Vi tar det bara lungt idag, det är dåligt väder och imorgon ska vi på 18-års fest.

Jag har även gjort nya naglar, det är blivit viktigt för mig nu med fina naglar, man känner sig finare och utan naglarna känns minga händer små och tjocka. En nära vän till mig gör dom på mig. Just nu har jag svarta tippar, jag hade rosa innnan och kommer ni ihåg den gången jag hade fransk? Jag valde svart nu för det är basic men snyggt! På vänster hand har jag en rosa liten blomma.


mina rosa ...


mina svarta, dock ser man inte blomman så bra. Får visa er bättre med kameran istället

LEKA MED CAMEN!



.

Ne, nu känner jag att jag får ta tag i bloggandet igen. Har ju inte uppdaterat på evigheter. Ska åt minstonde försöka uppdatera två gånger om dagen. Jag vet ju att en del läser min blogg, det ser jag ju på min statistik. Men vilka är ni egentligen? Skulle vara ass gulligt om ni bara komenterade och säger vem ni är och så, så jag vet om det är mina vänner som läser den eller om det är några jag inte har en aning om vilka dom är.
men varför jag inte hr uppdaterat så mycket är för att jag har grejat mycket med datorn, den va ju sönder för ett tag sen. Sen har jag även mått lite konstigt så det är nog den anledningen jag har till varför jag inte bloggat. Men nu tar jag tag i detta ( och ser hur långt de räcker, HA-HA )

UPPDATE

Vill bara uppdatera fort nu och säga att jag åker till landvetter. Det har varit en seg dag idag men det är jag värd efter igår. Jävlar vilken kväll men orkar inte berätta puss

BUHU '-

Tyvärr blir det ingen uppadatering och jag vet inte om de blir de imorgon heller. Orkar bara inte blogga hänt massa skit AH! hejdå

GHOST WHISPERER

Jag brukar inte kolla så mycket på tv, nästan aldrig. Jag är mer datamänniska än tvmänniska, men när jag väl kollar på tv så kollar jag på ghost whisperer, vampire diaries eller disney chanel och dom barn kanalerna. Nu när ghost whisperer har börjat gå på tv400 ( innan gick de på 4 ) men självklart ska de bli något problem med det, serierna jag följer går samma dagar och samma tid. Alltid händer det mig, men vampire diaries kan man ju se på tv6 play som jag ska börja göra. Nu börjar precis den nya sesongen av ghost whisperer, Hörs senare kanske!

BALEN 2010!

Hmm, sitter just nu och letar efter balklänning. Jag längtar skit mycket till den dagen, myckt dans, mycket fixx och middag med roligt folk. Eller ah, det heter inte bal längre utan avslutningsmiddag.



men jag funderar på den hära klänningen, enkel men ändå fin och ett bra pris? Humm, tycker detta e riktigt svårt men snart får jag bestämma mig, vill inte vara ute i sista sekund som vanligt typ. Måste prata med pappa med, för pappa betalar ni vet ;)

MIN DATOR FUNKAR IGEN!

Hej! nu startar jag med bloggandet igen, datorn är nu fixad men jag har dock ingenting på den, inga bilder, ingen musik eller några dokument os.v. Tråkigt men huvudsaken är att jag har en data som funkar nu.
Så nu kommer jag uppdatera som jag alltid gjort!



en bild på mig och söto amanda, från i helgen då jag va hos ett par kompisar och grilla och hade det mysigt för dom hade fyllt åt, ytterst trevligt!

R.I.P!

Fyfan asså, imorse när jag skulle sätta på min dator så frös den bara? Så jag stängde av den på knappen ( som man inte ska göra har jag lärt mig nu ) och nu går den inte att starta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fan asså! Nu är hela min dag förstörd för jag kan inte leva utan min dator! åh alla mina program och bilder är helt borta. Ska fråga pappa om vi kan åka och köpa en billig data till mig! :(  åååh är verkligen piss of! :(
Så nu vet ni allafall varför jag inte kommer kunna blogga, men hoppas pappa fixar den sen eller att vi åker och köper en ny. BYE!



Och om vi köper en ny vill jag ha en rosa, eller ah min data jag hade nu va också lite rosa. Men denna är skit snygg!


ORKAR INTE BLOGGA IDAG

Rubriken säger allt, vi kanske hörs imorgon! Somnade fucking halv åtta imorse och blev väckt halv tolv. Har dampat runt ute och sånt idag. Är hemma nu och ska nog ta det lungt, vet inte vad som händer men orkar bara inte blogga idag! PUSS


MORNING! =)

Godmorgon alla, har precis typ vaknat. är inte så utvilad och har inte sovit så bra så har ont i kroppen. Men skit i det, ska snart börja tvätta av mig mitt smink som jag sov med och fixa mig lite snabbt och sen dra ut en stund i det fina vädret. Måste ju passa på! Lite senare vid femtiden ska jag ner till fritidsgården där dom har tjejkväll för alla tjejer och vi ska få massage, ansiktsmask, manikyr och massa såna tjejgrejer. Mysigt, tar nog med mig kameran ner dit också. Efter det ska jag nog åka och sova hos en kompis, men vi hörs nog senare puss


GODNATT!

Nu ska jag nog försöka sova, klockan närmar sig fem och jag är inte ens trött? Men vi hörs imorgon =)


JAG ÄLSKAR LOV!




inte sover jag än inte, haha är ju ensam hemma och det spelas hög musik genom högtalarna och jag dampar på msn med filip! Vi snackar och taggar till balen som är i juni någongång. BALEN 2010 BABY! Vi kommer röjja hela stället på plats, längtar som fan till sommaren och allt som händer. Sluta i den jävla pissluffar skolan och bara hej till nytt folk i gymnasiet och det fina vädret och lååångt lov! Jag älskar lov, det finns inga läggdags regler och man känner sig inte stressad över något. Klockan är snart halv fyra, eller ah om en kvart och jag är inte ens trött? Kanske för att jag dricker så mycke coola och äter chips. HAHA finns inget bättre just nu. Och så vill jag tacka filip som är social mot mig så här sent, alla andra bara sover! PUSSYS


HOME ALONE!

Är hemma själv, och det betyder höög musik och bara sjunga och kolla runt på datorn och göra precis som man vill! Dock är jag lite rädd, menmen musiken gör mig att inte vara rädd. Kom precis hem från nani, vi gjorde inget speciellt satt bara och prata. Matti, Jari, Aco, Melissa & jasse va också där. Mysmys.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag kände för att göra ett inlägg.


BILDER FRÅN PÅSK!






lite bilder från påsk

6:e APRIL

Har precis kommit ur duschen, det blev inga mer inlägg igår för jag sov kvar hos en kompis. Mysigtmysigt, men snart kommer Rebecca hit så ska vi fixa oss lite och umgås en stund. Sen ska jag till frisören! Måste färga min äckliga utväxt, fick ju det i "påskpresent" av mamma CUTE!

vill också bara säga att jag och älsklingen har 1 år & 9 månader idag, great!
älskar dig gubben! ♥


FIXFIX!

 Det pumpar hög musik ur högtalarna och jag fixar mig, jag ska nämligen iväg snart! Men vi hörs efter jag har varit iväg, alltså senare ikväll PUSS



osminkad och bara håret som är fixat, men nu måste jag sätta fart!


SEG DAG!

Trist väder blir bara trist, åh hur kan det vara skinade sol en dag och sen helt plötsligt bara bli regn? Vädret gör mig depp och jag ska faktisgt lägga mig på soffan och bara sms:a och kolla på TV. Låter som en jätte bra idé! Vi hörs senare om något händer


5:e APRIL!

Godmorgon alla läsare, har precis vaknat typ och ligger i sängen med datorn och bara lyssnar på lite musik! Ska snart börja städa mitt rum och packa lite, det ser ut som någon har slängt in en bomb på rummet. Det ligger saker överallt och jag får lite panik. Ska ju till Pappa idag sen har jag inget speciellt som är bestämt får se vad som händer. PUSS'



bjuder på en gammal bild sen nyår på mig och svennis!  =)


NATTI NATTI ..

Jag ligger redan i sängen, men ska nog stänga av datorn nu och ta och sova. Det va länge sen jag satt så här med datan på kvällen och bara slappa. Som sagt brukar ju alltid nicklas sova hos mig men inte idag nej, och inte nästa vecka heller tror jag! Men ska iallafall till pappa imorgon sen vet jag inte riktigt vad som händer. Ska bara lyssna på låten nedanför en gång till innan jag stänger av.
Vi hörs imorgon och godnatt!


ROBERT PATTINSON! ♥

Jag bara älskar twillight filmerna och böckerna. Och jag är även kär i självaste edward cullen/robert pattinson. Okej det kanske är att ta i lite, men nej jag är verkligen kär i hans karaktär, den rollen han spelar edward! Hur kärleksfull han är som person och han är ju även grymt snygg! Men ni vet den låten som är med i twillight-filmen ( tror jag! ) Let me sign, det är robert pattinsson som sjunger den och jag kan verkligen inte sluta lyssna, helt underbar. Men tyvärr hittar jag bara den första versen, versionen som är med i filmen. Men det är två verser till.



She was standing there by the broken tree
Her hands were all twisted she was pointing at me
I was damned by the light coming out of her eyes
She spoke with a voice that disrupted the sky
She said ' Come on over to the bitter shade,
I will wrap you in my arms and you'll know you've been saved'
Let me sign, let me sign, can't fight the devil so just let me sign.




NY KATEGORI



Ny kategori i bloggen, lyssnar vädligt mycket på musik och jag tänker även dela med mig vad jag lyssnar på! Då passar ju det bra med att jag har en kategori som heter musik, hehe gissa då vad nästa inlägg ska handla om =)


BYTT DESIGN ..

Har bytt design nu, vad tycks? Hiss eller diss? själv är jag lite osäker men det får duga ett tag. haha! Sitter bara hemma och har gjort det hela kvällen nu, kollat på ballar av stål och whipeout med lillebror och mamma. Jag och min lillebror ass garvade på whipeout för det va en kille som inte kunde simma, så fort han hade ramlat i vattnet så fick såna räddare komma och rädda honom! hahahha. väntar fortfarande att bilder från påsken ska komma upp på face =(
Men ni får nog ett inlägg innan jag går och lägger mig, PUSS


LOVE! ♥




SHOPPING!



Midjeskärp: Gina  "Puffarmströja" : h&m  BH: H&M  Solglagögon: gina

hittade ingen bikini tyvärr, men jag har inte bråttom med det ändå så jag shoppade lite småsaker bara. Nu ska jag bara ta det lungt och ikväll vet jag inte vad som händer. Får se, PUSS


MOT STADEN!

Ska in till stan nu, ska kolla på bikini och lite andra gjejer! Vi hörs senare, puss

MIN PÅSKAFTON

Förlåt för jag inte uppdaterade igår, men han tyvärr inte för det var ju påskafton!

Efter jag hade ätit lite påskmat med mamma, lillebror och nicklas åkte jag till eriksbo och mötte upp tjejerna jasse, natta och svensson. Efter en stund gick man hem till melissa och efter det vidare bort mot ari där alla drack! Vi körde burr ( eller något ) och satt och lyssna på musik och bara togg det lite lungt. Det skulle vara en brasa nere vid parken så vi gick dit lite senare och mötte alla andra,

lLite senare skulle jag, jasse och svensson skulle gå hem till zaher och kissa, så går man upp för en brant backe så hittar vi ett par nycklas så tänkte vi att när vi kommer tillbaka ska vi fråga runt om det är någon som har tappat dom. När vi kommer tillbaka frågar vi så säger någon att det stog en lapp i affären om att det va någon som hade tappat dom nycklarna vi hade. Så jag & svensson gick dit till henne då och hon blev verkligen glad!  Vi fick hittelön också men den summan var nog lite att ta i, vi fick 500 spänn VAR! heelt sjukt,

Efter vi har varit vid elden en stund och man verkligen fröös ihjäl ( jag hade bara converse, en tunika och min skinjacka ) så gick alla tjejer hem till mattias, där satt vi och lyssna på musik och drack lite. Vi började dansa på stolarna och vi va helt enkelt glada. Efter en stund ringer någon till mattias och säger att småbarnen inte får gå ut ( hans lillebror va hemma med sina kompisar ) för att det va skottlosning på gården bredvid. Alla blev helt hyssteriska och ringde sina förälrdrar och pojkvänner och sa att dom inte fick gå ut! vi ringer polisen och berättar men dom va fan dumma i huvet ... men hos mattias blev det också lite tjaffs men det nämner vi inte här ;)

Men det roliga är att tio minuter, en kvart senare så vill vi ut, haha vi vill gå till elden igen så ber vi ari möta oss, så han möter oss och vi går ner igen. Där är det typ bara vuxna kvar och vi står och tjöttar och värmer oss vid elden så man luktar äcklig kossa! där nere blir det återigen lite tjaffs men det är inget jag tänker nämna i bloggen heller ;) Sen frös jag så fucking mycke att jag gick vid halv ett tiden, duschade mitt hår och la mig.
Och jag vill verkligen inte veta vad mina kläder luktar nu, usscchh!!

när jag kommer hem får ni se lite bilder, folk kommer säkert lägga upp på facebook och jag har även tagit lite. *applåder*




men jag hoppas alla mina läsare har haft en bra och rolig påsk!

GLAD PÅSK!

Idag är det ju påskafton, och i mitt påskägg är det inte bara godis utan jag får alltid något annat. Iår fick jag färgning av håret som jag ska göra på tisdag. Förra året kommer jag inte ihåg vad jag gick men förrförra året kom jag ihåg att jag fick guitar hero! Om en stund ska vi äta lite påskmat och sen ska jag till eriksbo och får se vad som händer där. Det är skit fint väder idag ute, en riktigt bra dag alltså! Ska nog sova hos älsklingen inatt, vi ska passa lucifer hans hund. Men om något händer ska jag se till att ha kameran med mig, bloggen blir ju så tråkig utan bilder. Men vi hörs senare, puss


GODNATT!

Älsklingen har redan gått och lagt mig och jag har pillat lite på min design men det blir bara fult vilken bild jag än lägger till. Får ta lite nya imorgon så blir det nog bra! Imorgon är det påsk afton och jag vet inte ritkigt vad som händer, vill iallafall träffa jasse och umgås lite med folk men får se vad som händer. natti natti =)


 jag vill ha sommar och det är nu!


HEMMA NU!

Är hemma nu, åkte ju direkt till mormor från stan så har inte kunnat uppdatera! Men sitter just nu och äter baconsnacks och dricker påskmust, fucking gott! Är med älsklingen nu och han ska sova här och vi båda sitter och nördar oss vid datorerna. Men ska kolla på vampire diaries nu eftersom jag missa det igår, så vi kanske hörs senare. PUSS

hatar att jag har glömt min webcam hos pappa, kan ju inte lägga in några bilder! =(


MÅSTE RUSA!

måste rusa, ska in till stan fort med min syster och sen efter det åker jag direkt till mormor. Hon fyller år idag! orkar verkligen inte åka dit menmen... uppdaterar ikväll! PUSS-

SOLEN HAR TITTAT FRAM

Äntligen har solen tittat fram, skönt! Har precis typ vaknat och ska gå ut och göra frukost. Idag vet jag inte vad som händer får se. Har inget bestämmt idag men jag kanske ska passa lusifer ( nicklas hund ) men ja pallar nog inte, hehe. Men vi hörs senare! PUSS


1:A APRIL

Tyvärr har jag inte haft tillgång till en dator förens nu, och jag vill säga att jag har haft en underbar dag. Har varit på strålande humör och inget knasit har hänt. Och tyvärr orkar jag inte skriva mer idag! PUSS